Продуктивність ячменю озимого залежно від строків сівби в умовах Південного Степу України : дипломна робота ОР «Магістр», спеціальність 201 «Агрономія» - Дмитришин, Михайло Ігорович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
UA: В дипломній роботі, набуло подальшого вивчення, відомої науково патентної інформації, про різні строки сівби та біолого-агрономічні аспекти вирощування сталих урожаїв ячменю із високоякісними показниками зерна. Досліджено адаптивні властивості сортів ячменю до абіотичних факторів та вивчено вплив строків сівби на урожайність ячменю. Окрім цього визначено вплив строків сівби на якість зерна ячменю та надано біоенергетичну оцінку ефективності застосування різних строків сівби ячменю.
Keywords: ячмінь озимий; строки висіву; якість зерна; урожайність; ефективність вирощування