Аналіз методів визначення часу перебування та навантаження на метантенк - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (ХНТУСГ ім. Петра Василенка, 2014)
UK: Наведена методологія визначення часу перебування зброджуваної маси та навантаження на метантенк. EN: Induced methodology to determine the residence time of the fermentation mass and load on the digester
Мethodology certain residence time and load on the digester
Keywords: метантек; зброджувана маса