Обладнання для виробництва пива у міні-пивоварнях: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технологічне обладнання підприємств з переробки продукції рослинництва» спеціальність 133 «Галузеве машинобудування». Ступінь вищої освіти "Магістр" - Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Пупинін, Андрій Андрійович; Пупынин, Андрей Андреевич; Pupynin, Andrii (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
Мета роботи: закріплення лекційного матеріалу з дисципліни на тему вивчення технології, будови і принципу роботи обладнання для виробництва пива. Одержання практичних навичок.
Keywords: методичні вказівки; виробництво пива; лабораторні роботи; обладнання; міні-пивоварні; пивоварне виробництво