Самоосвіта в стінах ТДАТУ - Каравай, Д. Ю. (ТДАТУ, 2020)
Система освіти в нашій країні складається з етапів дошкільного виховання, шкільного та післяшкільного освіти. Кожен етап сучасної системи безперервної освіти готує особистість до самоосвіти і має свої цілі, зміст, вимагає різних умінь. Процес самоосвіти розвивається від більш простий пізнавальної діяльності до більш складної.
Keywords: самоосвіта; самостійна робота; система освіти