Особливості функціонування регіонального продовольчого ринку - Вороніна, Юлія Євгенівна; Воронина, Юлия Евгеньевна; Voronina, Yuliia; Міщенко, Д. А. (My University, 2006)
Розглянуто теоретичні аспекти функціонування й особливостей впливу продовольчого ринку на продовольчу безпеку з акцентом на оптимізації поєднання ринкових і державних механізмів.
Keywords: конкуренція; товар; продовольча безпека; ціна; потенціал