Відцентрово-роторний подрібнювач для приготування корму тваринам - Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna (Прага: OktanPrints.r.o., 2020)
Пропонуємо відцентрово-роторний подрібнювач, який складається з механізма подрібнювання, що кріпиться на верхньої частини станини. У процесі експлуатації, при технічному огляді або ремонті механізму подрібнювання останній може зніматися і установлюватися в зборі зі шківами.
Keywords: подрібнювання; відцентрово-роторний подрібнювач; монтаж; демонтаж; регулювання параметрів