Вплив змін в системі оподаткування на фінансові показники підприємств аграрного сектору економіки - Косторной, Сергій Володимирович; Косторной, Сергей Владимирович; Kostornoi, Serhii (My University, 2018)
Сільське господарство – одна з провідних галузей економіки України. Воно формує значну частку ВВП, сприяє продовольчій безпеці, формує робочі місця, сільськогосподарська продукція є конкурентоздатною на світовому ринку. Аграрна галузь має сезонний характер та вимагає особливих підходів. Надзвичайна важливість цієї галузі для нашої країни та її вразливість зумовлюють те, що її розвитку держава приділяє особливу увагу.
Keywords: аграрна галузь; система оподаткування; податки; єдиний податок