Вплив емоційного брендингу у формуванні лояльності споживачів - Зіньцьо, Юлія Володимирівна; Кошмак, Д. А. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
У сучасних умовах високої конкуренції та інформаційного перевантаження традиційні підходи до брендингу перестають бути достатніми. Споживачі очікують не лише якість продукту, а й емоційний досвід взаємодії з брендом. Проблема полягає у тому, що багато компаній недооцінюють значення емоційних чинників, зосереджуючись переважно на функціональних перевагах, що послаблює рівень лояльності клієнтів. Відтак зростає потреба у вивченні механізмів емоційного брендингу та його впливу на формування стійких поведінкових і емоційних відносин споживачів із брендом.
Keywords: емоційний брендинг; споживач