Актуальні проблеми з обліку, аналізу і аудиту руху грошових коштів - Стоянчева, Н. В. (My University, 2021)
Грошові кошти є найбільш ліквідними активами та обмеженими ресурсами, і успіх діяльності підприємства багато в чому визначається здатністю їх раціонально розподіляти і використовувати, саме тому організація їх обліку є досить важливим питанням під час контролю операцій із ними.
Keywords: грошові кошти; бухгалтерський облік; облікова політика підприємства; готівка; капітал