Міждисциплінарний підхід як методологічна основа дослідження процесу соціалізації бізнесу - Коноваленко, Анастасія Сергіївна; Коноваленко, Анастасия Сергеевна; Konovalenko, Anastasiia (My University, 2008)
UK: В статті розглянуто специфіку методологічної основи дослідження процесу становлення соціальної відповідальності бізнесу в Україні. EN: The article is about the specific methodology of researching the social responsibility of Ukrainian business.
Keywords: соціальна відповідальність бізнесу; бізнес; ринкові відносини; бізнес-середовище