Випускники МІМСГ-ТДАТА-ТДАТУ. Історії успіху : науковці і освітяни: інформ. буклет - Вовченко, Світлана Володимирівна; Вовченко, Светлана Владимировна; Vovchenko, Svitlana (ТДАТУ: наукова бібліотека, 2017)
Наукова бібліотека презентує інформаційний буклет «Випускники МІМСГ-ТДАТА-ТДАТУ. Історії успіху», який створено до 85-річного ювілею Таврійського державного агротехнологічного університету. Даний буклет присвячений випускникам, які досягли вагомих успіхів на освітянській ниві.
Keywords: Випускники МІМСГ; Випускники ТДАТА; Випускники ТДАТА; Яковлев Валерій Федорович; Дідур Володимир Аксентійович; Кюрчев Володимир Миколайович; Валентинов Владислав Леонідович; Кюрчев Сергій Володимирович; Сербій Євген Костянтинович; Бех Володимир Павлович