Створення та використання передових технологій та об’єктів права в Україні - Тебенко, Віта Миколаївна; Тебенко, Вита Николаевна; Tebenko, Vita (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
UK: Актуальність інноваційної моделі розвитку зумовлюється стрімким зростанням впливу науки та нових технологій на соціально-економічний розвиток, що відбувся протягом останніх 20-30 років. Нові технології докорінно і швидко змінили структуру світової економіки. EN: Insolvency of country to carry out the structural re-erecting of economy in ac-cordance with the new technological mode not simply brakes its development, but also results in economic degradation and moves aside it on periphery of world economic processes.
Keywords: інновації; об'єкти права; нові технології; іnnovation; advanced technology; patent; copyright certificate; economics; industrial property; intellectual property