Шляхи підвищення надійності роботи турбокомпресорів - Бурдин, В. М.; В’юник, Ольга Володимирівна; Вьюник, Ольга Владимировна; Viunyk, Olha (ТДАТУ, 2018)
З наведеного матеріалу можна виділити такі шляхи підвищення надійності роботи ТКР: очищення масла на вході у ТКР, покращення умов змащення в підшипниках, підвищення зносостійкості валу ротора.
Keywords: ротор; підшипники; турбокомпресор; обертання ротора