Опис до патенту на корисну модель № 78533 "Пневморешітний сепаратор із замкненою повітряною системою" - Михайлов, Євген Володимирович; Михайлов, Евгений Владимирович; Mykhailov, Yevhen; Білокопитов, О. О.; Сергєєв, Д. Д.; Плахотін, С. В.; Mykhaylov, Yevhen (Державний департамент інтелектуальної власності, 2013)
Пневморешітний сепаратор із замкненою повітряною системою містить завантажувальний пристрій, горизонтальне циліндричне решето, пристрій виводу сходової фракції, перфорований лоток-інтенсифікатор та повітророздавальний канал з діаметральним вентилятором, пневмосепаруючу та осадову камери
Keywords: пневморешітний сепаратор; завантажувальний пристрій; циліндричне решето; лоток-інтенсифікатор; повітророздавальний канал; діаметральний вентилятор; пневмосепаруюча камера; осадова камера