Управління збутовою діяльністю підприємства: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня Магістр - Торопов, Євген Геннадійович (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Метою роботи є узагальнення теоретико-методологічних основ та досвіду управління збутом підприємств та визначення прогресивних напрямів покращення збуту продукції. Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є система управління підприємством. Предмет дослідження – умови та основні засади управління збутом продукції. Практична значущість роботи полягає у доступному викладенні методичних принципів формування засад ефективного управління збутом та демонстрації їх на прикладі конкретного підприємства. Положення кваліфікаційної роботи доведено до рівня методичних розробок і практичних рекомендацій, що можуть бути використані в управлінні підприємством.
Keywords: управління; збутова діяльність підприємства; збут; попит; управління збутом; контролінг