Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 8 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2010)
У випуску наукових праць друкуються матеріали за результатами досліджень вчених України в галузі механізації сільського господарства, переробки сільськогосподарської продукції, енергетики та автоматизації процесів сільськогосподарського виробництва.
Keywords: автоматизація; одержання продукції; биологический объект; хвильове число; комплекс виробництва комбікорму; операционная технология; рицина; імітаційні моделі; технологическая операция; пневмомоханічний висівний апарат; зерно; рослинні рештки; обробіток ґрунту; агроэкосистема; износ; математическая модель