Ключові аспекти забезпечення якості та безпечності продуктів харчування в Україні в умовах євроінтеграції - Завадських, Ганна Миколаївна; Завадских, Анна Николаевна; Zavadskykh, Hanna (My University, 2021)
Забезпечення належної якості та безпеки продуктів харчування є невід’ємною складовою та необхідною умовою формування продовольчої безпеки країни. Право кожного громадянина на безпечність та якість продуктів в Україні є одним із базових прав, а отже, продовольча безпека має гарантувати не лише різноманітність та економічну доступність продовольства, а й його високу якість та безпечність споживання для організму людини.
Keywords: продовольча безпека; продукти харчування; якість продуктів; стандарти; споживчі товари