Новації нормативно-правового забезпечення фінансового лізингу - Чукіна, К. Ю.; Захарова, Наталя Юріївна; Захарова, Наталья Юрьевна; Zakharova, Natalia (ТДАТУ, 2021)
Послуги фінансового лізингу є одним із чинників зростання конкурентоспроможності вітчизняних підприємств, покращення якості їхніх послуг, підвищення ефективності виробництва, як наслідок - зміцнення позицій на вітчизняному ринку та підвищення шансів для виходу на міжнародний.
Keywords: конкурентоспроможність підприємств; інвестиції; лізингодавець; майно; лізингоодержувач; клієнт