Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів ТДАТУ(присвячується 80-річчю Запорізької області за підсумками наукових досліджень 2018 року). Кафедра іноземних мов: збірник тез доповідей - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2018)
У збірнику представлено виклад тез доповідей і повідомлень поданих на всеукраїнську науково-технічну конференцію магістрантів і студентів Таврійського державного агротехнологічного університету.
Keywords: збірник; тези; студент; магістр; ТДАТУ