Інвестиції в соціальний капітал як фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства - Грицаєнко, Микола Ігорович; Грицаенко, Николай Игоревич; Hrytsaienko, Mykola (My University, 2019)
Соціальний капітал – це сукупність здатних приносити дохід зв’язків та соціально-економічних відносин, які виникають у певній соціальній мережі на основі існуючих норм та довіри.
Keywords: соціальний капітал; інвестиції; інноваційний розвиток підприємства; соціальне середовища