Використання САD-системи UNIGRAPHICS для технологічної підготовки виробництва корпусних деталей - Мацулевич, Олександр Євгенович; Дереза, Олена Олександрівна; Тетервак, Ілля Романович; Matsulevych, Oleksandr; Dereza, Olena; Tetervak, Illia (Запоріжжя : ТДАТУ, 2023)
UA: В роботі наводиться поетапна технологічна підготовка виробництва корпусних деталей в системі Unigraphics. EN: The work presents a step-by-step technological preparation for the production of body parts in the Unigraphics system.
Using the UNIGRAPHICS CAD system for the Technological preparation of the production of body parts
Keywords: технологічна підготовка виробництва (ТПВ); технологічне оснащення; управляюча програма для верстатів з ЧПУ; модуль NX Tooling; модуль Progressive Die Wizard; модуль підготовки управляючих програм NX CAM; technological production preparation (TPV); technological equipment; control program for CNC machines; NX Tooling module; Progressive Die Wizard module; NX CAM control program preparation module