Студенти-агрономи допомогли НВЦ "Лазурне" - (:unkn) unknown (My University, 2014)
Вже неперший рік студенти-агрономи ТДАТУ беруть активну участь у посівних роботах у НВЦ "Лазурне"
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ