Концепція програми "Наука в ТДАТУ" на 2016-2020 рр. - (:unkn) unknown (My University, 2015)
Основою стратегії ведення сільського господарства має бути висока окупність та екологічна безпечність використання всіх видів ресурсів, що витрачаються на виробництво сільськогосподарської продукції. При цьому важливим є збереження та відновлення природного середовища. Це вимагає докорінного перегляду агротехнологій та агротехніки на їх відповідність проблемам ресурсозбереження і екологічної безпеки.
Keywords: сільське господарство; екологічна безпечність; наукові дослідження; конкурентоспроможна наукова продукція; наукова діяльность; фінансування досліджень; наукова програма