Перспективи вітрової та сонячної енергетики в Україні - Четвертак, В. С. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Представлено аналіз, стан і перспективи розвитку сонячної та вітрової енергетики на території України
Keywords: сонячна енергія; вітрова енергія; енергетика; джерело енергії; вітрові електростанції