Державна програма «Доступні кредити 5-7-9%», як інструмент кредитування реального сектору економіки - Марченко, К. (My University, 2021)
UK: Державна програма «Доступні кредити 5–7–9 %» була прийнята постановою КМУ № 28 від 24 січня 2020 року. Вона була запроваджена за ініціативи Президента України та Верховної ради України для підтримування мікро- та малих підприємств. Основна мета – сприяти утворенню нових робочих місць, збільшення можливостей для функціонування малого бізнесу. Програма реалізується Фондом розвитку підприємництва через банки, які спеціалізуються на кредитуванні цільових груп програми та мають достатнє технічне оснащення. EN: The article considers and analyzes the dynamics of the program of state support for micro and small enterprises. The main prospects of development for the next year are also indicated.
Government program «available loans 5–7–9 %» as a tool of crediting the real sector of the economy
Keywords: держпвна програма; кредити; економіка; бізнес; заборгованість; доход