Основні принципи енергозбереження в агропромисловому комплексі - Федоренко, С. В.; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (ТДАТУ, 2020)
Енергозбереження – процес багатогранний і охоплює різні сфери людської діяльності. По суті, це спосіб життя народу, суспільства, виробляє певний психологічний алгоритм поведінки. Розвиток економіки республіки як суверенної держави неможливо без вироблення національної ідеї, психології бережного і економного використання наявних енергетичних і сировинних ресурсів, використання напрацьованого досвіду в цій галузі іншими країнами. І це – найважливіше на сьогодні сфера діяльності, ресурс підвищення конкурентоспроможності промислового виробництва, спосіб інтеграції економіки у міжнародний ринок
Keywords: енергозбереження; основні принципи енергозбереження; економія енергоресурсів; заходи з енергозбереження; використання палива