Теоретичні та практичні аспекти розвитку обслуговуючих кооперативів - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (ЖНАЕУ, 2012)
Розглянуто теоретичне підґрунтя сутності обслуговуючої кооперації та її типів, актуальність розвитку на міжнародному рівні. Проаналізовано діяльність сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Козацький зерновий Союз», виділено її сильні та слабкі сторони, недоліки фінансової підтримки.
Keywords: кооперативи; аспекти розвитку