Аналіз пневмосепараторів для насіння сільськогосподарських культур - Азаров, С. О. (ТДАТУ, 2021)
Проведено аналіз пневмосепараторів, що використовуються для сепарації насіння.
Keywords: виробництво насіння; зерноочисна техніка; сепарація зерна; пневмосепаруючі канали