Напрямки вдосконалення технологій заготівлі об’ємних кормів на принципах збереження поживних речовин під час виконання технологічного процесу - Мілько, Д. О.; Милько, Д. А.; Milko, Dmytro (ХНТУСГ, 2013)
UK: У статті проведено огляд існуючих технологічних схем заготівлі та зберігання об’ємних кормів із аналізом їх недоліків. Розглянуті напрямки вдосконалення технологій заготівлі та зберігання об’ємних кормів за принципами збереження поживних речовин. RU: В статье приведен обзор существующих технологических схем заготовки и хранения объемных кормов с анализом их недостатков. Рассмотрены направления усовершенствования технологий заготовки и хранения объемных кормов по принципу сохранности питательных веществ. EN: The paper presents a review of the existing technological schemes of harvesting and storage of bulk feed to the analysis of their shortcomings. The directions of improvement of technology of harvesting and storage of bulk feed on the principle of conservation of nutrients.
Направления усовершенствования технологий заготовки объемных кормов на принципах сохранения питательных веществ во время выполнения технологического процесса
Directions of improvement of technology procurement of bulk feed on sustaining nutrients during the execution process
Keywords: корма; заготівля; технологічний процес; раціон; лактація; поживні речовини; кормова суміш; самозавантажувальний міксер