Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання: методичні вказівки до практичної роботи №6 на тему «Розрахунок посадок кілець підшипників кочення» для студентів напрям підготовки 6.050503 «Машинобудування» ОКР Бакалавр - Сірий, Ігор Сергійович; Серый, Игорь Сергеевич; Sieryi, Ihor; Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; Полудненко, О. В. (ТДАТУ, 2018)
Навчитися розраховувати посадки кілець підшипників кочення в залежності від характеру і величини навантаження.
Keywords: кочення; класи точності підшипників; випресування підшипників; навантаження; запресування; випресування; фаски кільця; вал