Опис роботи користувача з програмним модулем «Розрахунок режимів різання при виконанні свердлильних операцій» - Дереза, Олена Олександрівна; Бондаренко, Лариса Юріївна; Антонова, Галина Володимирівна; Тетервак, Ілля Романович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2022)
UA: Основними технологічними способами обробки отворів різного ступеня точності і з різною шорсткістю обробленої поверхні є свердління, зенкування і розгортання. В наявних пакетах програм для автоматизованого проектування відсутній модуль для розрахунку режимів різання свердел. У зв‘язку з цим на підприємствах стає задача проектування програмного модуля для розрахунку режимів різання свердел, що можна вважати актуальним.
Keywords: верифікація програм; проектування програмного забеспечення; розрахунок режимів різання свердел; розрахунок міцнисних показників деталей