Кінетичні діаграми руйнування марганцевистих сталей - Буніна, Людмила Миколаївна; Бунина, Людмила Николаевна; Bunina, Liudmyla; Чернишова, Людмила Миколаївна; Чернышева, Людмила Николаевна; Chernyshova, Liudmyla (My University, 2014)
UK: Hаведено дослідження багатоциклової витривалості кованих марганцевистих сталей. Показано, що комплексне розкислення сталі алюмінієм та фероцерієм підвищує опір руйнування при багатоцикловому навантаженні. RU: Приведено исследование многоцикловой выносливости марганцовистых кованых сталей. Показано, что комплексное раскисление стали алюминием и ферроцерием уменьшает анизотропию свойств. EN: The high – cycle endurance of manganese steels for forging is given. It was founded that deoxidation of steel by aluminium and ferrocerium reduced anisotropy of properties.
Кинетические диаграммы разрушения марганцевистых сталей
The kinetic diagrams of manganese steels fracture
Keywords: кована сталь; неметалеві включення; кінетичні діаграми руйнування; багатоциклова витривалість; коефіцієнт інтенсивності напруг; кінетичні діаграми; склад сталі; режими термічної обробки; хімічний склад сталей; марка сталі