Аналіз етапів реформи децентралізації влади в Україні - Яременко, Є. Р. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Метою реформи децентралізації є формування ефективних органів місцевого самоврядування та територіальної організації влади, створення та підтримка комфортного життєвого середовища для громадян, надання доступних та якісних публічних послуг, створення умов для дотримання принципу народовладдя, узгодження інтересів держави та територіальних громад.
Keywords: реформа; децентралізація; територіальні громади; влада