Товарна політика підприємств галузі садівництва України - Колокольчикова, Ірина Володимирівна; Колокольчикова, Ирина Владимировна; Kolokolchykova, Iryna (Полтава: ПДАА, 2016)
Визначено суть маркетингової товарної політики підприємства галузі садівництва. Встановлено роль садівництва у товарному виробництві продукції сільського господарства України. Виділено області, які вносять найбільший вклад в сумарний результат роботи підприємств галузі, використовуючи метод АВС - аналізу. Підкреслено особливості розвитку садівництва в залежності від природно - кліматичних умов регіонів. Оцінено структуру продуктового пропонування по галузі в розрізі областей. Визначено загальна спеціалізація областей виробництва плодово – ягідної продукції.
Keywords: маркетинг; маркетингова товарна політика; промислове садівництво; структура товарної продукції