Оцінка внутрішньобанківського рейтингу сільськогосподарських підприємств Запорізької області - Радченко, Наталія Геннадіївна; Радченко, Наталья Геннадиевна; Radchenko, Nataliia (My University, 2009)
UK: Стаття присвячена вивченню методів оцінки банківського рейтингу сільськогосподарських підприємств і визначення причин його низького рівня: . RU: Статья посвящена изучению методов оценки банковского рейтинга сельскохозяйственных предприятий и определению причин его низкого уровня. EN: The article is devoted to the study of bank rating estimation methods of agricultural enterprises and determination reasons of his low-level.
Оценка внутрибанковского рейтинга сельскохозяйственных предприятий Запорожской области
Bank rating estimation of agricultural enterprises of the Zaporozhia region
Keywords: фінансовий стан; кредитний ризик; кредитування комерційного банку; метод лімітування; оцінка кредитоспроможності позичальників; кредитоспроможність; кредитна угода; боргові зобов’язання; ринкові відносини; рейтинг підприємства