Стандарти бібліографічного опису та міжнародні стилі цитування та посилання - (:unkn) unknown (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2025)
Представлені стандарти бібліографічного опису та міжнародні стилі цитування та посилання : ДСТУ ГОСТ 7.1:2006. Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання. ДСТУ 8302:2015. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання.
ДСТУ ГОСТ 7.1:2006. Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання. ДСТУ 8302:2015. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання
Keywords: бібліографічний опис; бібліографічне посилання; міжнародні стилі цитування