Новітні пристрої для гомогенізації молока - Заугольніков, М. С. (Харків : ХДУХТ, 2019)
На цей час перспективними для впровадження у виробництво є нові пристрої для гомогенізації – ударно-струменеві, пульсаційно-струменеві та імпульсні гомогенізатори.
Keywords: стерилізоване молоко; пастеризоване молоко; кисломолочні продукти; морозиво; молочні консерви; сир; клапанні гомогенізатори