Імідж викладача, як фактор мотивації студентів - Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr; Чорна, Тетяна Сергіївна; Черная, Татьяна Сергеевна; Chorna, Tetiana; Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
UK: Стаття присвячена аналізу іміджевих характеристик ідеального викладача вузу. Проведене ранжирування характеристик ідеального іміджу викладача студентами нашого університету дозволило систематизувати внутрішні і зовнішні компоненти його професійного іміджу, виявити неоднозначність, варіабельність і специфіку найбільш затребуваних і несумісних якостей в їх професійній діяльності. EN: The article is devoted to the analysis of the image characteristics of the ideal teaching staff of the university. The ranking of the characteristics of the ideal image of the teacher by the students of our university has allowed to systematize the internal and external components of his professional image, to identify non-unambiguity, variability and specificity of the most demanded and bearing qualities in their professional activities.
Image teacher as a mother factor of students
Keywords: іміджелогія; імідж; викладач; студент; ранжирування; мотивація; компетенції; image; image; teacher; student; rank; motivation; competence