Поведінковий аспект маркетингової діяльності підприємств малого бізнесу - Колокольчикова, Ірина Володимирівна; Колокольчикова, Ирина Владимировна; Kolokolchykova, Iryna (Мелітополь: Мелітопольська друкарня, 2014)
Uk: Визначено місце та роль малого бізнесу в розвитку економіки країни. Надано характеристики малого бізнесу як суб’єкту ринку. Встановлено масштаби розвитку малого бізнесу на прикладі Запорізької області. Визначено напрямки підвищення поведінкового аспекту маркетингової діяльності цього сектору. En: The place and role of small business in the economy of the country. The characteristics of the small business market as a subject. Determined the extent of development of small business in the case of Zaporozhye region. Directions enhancing behavioral aspects of marketing activities of the sector
Keywords: підприємництво; ринок; поведінка суб’єкта ринку; маркетингова діяльність; малий бізнес; business; market; market behavior of the subject; marketing; small business