Some ways to teach students academic writing - Жукова, Тетяна Василівна; Жукова, Татьяна Васильевна; Zhukova, Tetiana (My University, 2018)
У статті обґрунтовується важливість навчання студентів навичок академічного письма. Пропонуються деякі засоби навчання написання есе. Стаття простежує основні методологічні аспекти процесу організації написання есе.
Keywords: академічне письмо; есе; перед-письмові методи; стратегії навчання; послідовність; єдність; плагіат