Досвід ціноутворення на молоко в аграрному секторі держави Ізраїль - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (My University, 2004)
UK: В статті висвітлено механізм ціноутворення і методику встановлення закупівельних цін на молоко в Ізраїлі. Розглянуто роль Ради по виробництву і збуту молока, як органу, що регулює розвиток молочного скотарства в країні. Виділені шляхи державної підтримки молочної галузі в Україні з врахуванням досвіду Ізраїлю. EN: In article the mechanism of pricing and a technique of an establishment of procurement prices of milk in Israel is opened. The role by council is considered on manufacture and selling of milk, as body, which adjusts development of dairy cattle breeding in the country. Ways of the state support of dairy branch on Ukraine are allocated in view of experience of Israel.
Keywords: ціноутворення; молоко; цінова політика; продукція тваринництва; молочне скотарство