Університет відвідала французьська делегація - Єлісеєв, І. (My University, 2012)
11 квітня до нашого університету завітала делегація з Франції. Її представляли: віце-президент Федерації обміну Франція - Україна (ФОФУ) Філіп Жене, директор з міжнародної діяльності та зв'язків політехнічного Інституту Ла Саль Бове Філіп Картон та науковий співробітник Інституту Софі Розей.
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ