Довідник для підприємців. Графічний конспект. - Арестенко, Тетяна Вікторівна; Демчук, Олена Миколаївна; Коноваленко, Анастасія Сергіївна; Куліш, Тетяна Володимирівна; Легеза, Дар'я Георгіївна; Сокіл, Яна Сергіївна; Шквиря, Наталя Олександрівна (My University, 2020)
«Довідник для підприємців. Графічний конспект» видається в рамках проекту «Сервіс промоції для крафтового мікро та малого бізнесу Мелітопольського регіону», який реалізується цією розвитку Мелітополя в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. Думки, зауваження, висновки або рекомендації, викладені в документах, належать авто рам і не обов’язково відображають погляди ООН та ЄС. Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Про грама розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО). Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Вели-кої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.
Keywords: реєстрація ФОП; оподаткування малого бізнесу; цифровий маркетинг; аналіз конкурентів