Опис до патенту на корисну модель № 120673 "Машина для попереднього очищення насіння рицини" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2017)
Машина для попереднього очищення насіння рицини включає корпус з встановленим на ньому бункером-живильником з регулювальною заслінкою, вальці з пружною поверхнею, пальцеві розпушувачі та конвеєрно-роторне решето. Конвеєрно-роторне решето виконане у вигляді ряду рухомих стрічок з розташованими між ними активними елементами у вигляді планок, які здійснюють круговий плоскопаралельний рух
Keywords: машина для очищення насіння рицини; бункер-живильник; вальці з пружною поверхнею; пальцеві розпушувачі; конвеєрно-роторне решето