Технологія металів і матеріалознавство та Основи обробки металів: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів першого (бакалаврського) освітнього рівня зі спеціальностей: 131 «Прикладна механіка», 133 «Галузеве машинобудування», 142 «Енергетичне машинобудування», 274 «Автомобільний транспорт», 132 «Матеріалознавство», 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», 022 «Дизайн», 015 «Професійна освіта» - Посвятенко, Е. К.; Сушко, Ольга Вікторівна; Сушко, Ольга Викторовна; Sushko, Olha; Мельник, О. В.; Аксьом, П. А. (My University, 2018)
Методичні вказівки складено з метою найбільш повного забезпечення самостійної та аудиторної роботи студентів при вивченні дисциплін «Технологія металів і матеріалознавство» та «Основи обробки металів». Теми лабораторних робіт відповідають навчальній програмі дисциплін «Технологія металів і матеріалознавство» та «Основи обробки металів».
Keywords: технологія металів; матеріалознавство; обробка металів; лабораторні роботи