Управління депозитною політикою банку - Чкан, Ірина Олександрівна; Chkan, Iryna; Завгородня, Оксана Андріївна (My University, 2024)
Депозитна політика банку є вирішальною при формуванні стратегії та тактики ведення банківської діяльності. Від її ефективності залежить примноження ресурсної бази банку для формування конкурентостійкості в сучасних умовах невизначеності. Інструменти стратегічного управління депозитними ресурсами спрямовані на зміцнення позицій банку на депозитному ринку з урахуванням стану економічного середовища. Інструменти тактичного управління депозитними ресурсами включають заходи поліпшення депозитної роботи всередині банку.
Keywords: депозитна політика банку; депозитний портфель; банк