Підвищення конструкційної зносостійкості сталей за рахунок зміни стану поверхні - Мозговий, Я. Ю. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Зносостійкі матеріали – це конкретні матеріали, які відрізняються підвищеною зносостійкістю в конкретних експлуатаційних умовах. Окремі матеріали можуть бути вельми зносостійкими в одних умовах, але зовсім нестійкими в інших
Keywords: зносостійкі матеріали; знос; епіламування; металізація; електроіскрове легування; детонаційні методи; енергія вибуху