Опис до патенту на корисну модель № 134241 "Запобіжна муфта" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii; Коломієць, Сергій Матвійович; Коломиец, Сергей Матвеевич; Kolomiiets, Serhii (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Запобіжна муфта містить ведучу та ведену муфти, які взаємодіють між собою за допомогою кульок, встановлених в отворах сепаратора. Ведуча півмуфта обладнана поворотними підпружиненими Г-подібними упорами
Keywords: запобіжна муфта; машинобудування; вузли машин; деталі машин