Дослідження параметрів мікроклімату в кабінах тракторів та самохідної сільськогосподарської техніки - Рогач, Юрій Петрович; Рогач, Юрий Петрович; Rohach, Yurii; Комар, Артем Станіславович; Комар, Артем Станиславович; Komar, Artem (ПГАСА, 2011)
UK: Специфічні умови виконання сільськогосподарських робіт та наявність несприятливих чинників створюють ряд негативних явищ для механізаторів у сільському господарстві. Вдосконалення вітчизняної сільськогосподарської техніки в основному спрямовано на поліпшення техніко-економічних параметрів і мало впливає на санітарно-гігієнічні умови праці.
Keywords: мікроклімат; умови праці; охорона праці; безпека праці; сільськогосподарська техніка; санітарні умови; гігієнічні умови; робоче місце; температурний режим