Опис до патенту на корисну модель № 129105 "Відцентрова дробарка" - Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys; Мазілін, Сергій Дмитрович; Мазилин, Сергей Дмитриевич; Mazilin, Serhii; Гвоздєв, О. В.; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; et al. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Відцентрова дробарка містить корпус, завантажувальну і розвантажувальну горловини, відбійні плити та ротор з лопатями, які встановлені випуклою стороною назустріч обертанню ротора. Лопаті виконані за формою поверхонь брахистохронної властивості з кутом ухилу наприкінці не менше 30
Keywords: дробарка; завантажувальна горловина; розвантажувальна горловина; відбійні плити; ротор; лопаті